Huovutettu pannunalunen


Olen ajatellut tehdä itse osan joululahjoista ja kun nyt ajoissa niitä alkaa vääntämään niin ei tarvitse ihan joulun alla stressata. Huovutetun pannunalusen näin jossain blogissa ja se näytti kivalta idealta toteuttaa. Joten tuumasta toimeen. Huovutin punaisella villalla styroxpallojen päälle joten villaa ei mennyt paljon ja palloista oli helppo saada samankokoisia. Sitten vain koko rinkula kasaan paksulla rautalangalla. Huovuttamisessa yms. ei mennyt kauan joten näitä aioin tehdä useamman. Mielestäni kaunis ja hyödyllinen lahja idea. Toivottavasti lahjan saajatkin tykkää :) Mukavaa viiikonloppua kaikille ja toivotaan että lumi pysyy maassa minne sitä on jo satanut :)

Kommentit

 1. Ompas kiva idea!
  Mietin vain miten se styrox kestää sen pannun kuumuuden....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kestää, testattu on peruna kattilalla :) Mutta voi olla että oikein kuuman alla voivat hieman litistyäkin. Nuo styroxpallot on vielä sellaisia jossa on samettinen pinta ja villaa huovutin päälle noin puolen sentin kerroksen.

   Poista
 2. Kaunis on, ja itse tehdyt kauniit lahjat ovat aina mieluisia. Kiitos myös vinkistä, täytyypä kokeilla. Itselläni on laatikollinen eri väristä villaa, joista olen välillä jotain pientä huovutellut. Tuo idea oli minulle uusi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kortteihin joulurunoja

Runoja joulukortteihin

DIY ; tonttu voiveitsi