98 päivää jouluun

98 enää...vielä jouluun joten saako jo hehkuttaa :) Täällä joulukorttipaja on käynnistynyt jo kuukausi sitten. Tein reilu kymmenen korttia näin alkuun ja ajattelin tehdä erilaisia kortteja fiiliksen mukaan. Ideoita kun olisi niin paljon ihaniin kortteihin. Joululahjojakin olen alkanut pikku hiiljaa väsäilemään ja niistä postailenkin myöhemmin.

Ensimmäiset kortit syntyivät enkelinsiipi teemalla. Tulostin nuottipaperia netistä jota "vanhensin" sivelemällä siipiin kahvia sudilla pariin otteeseen. Tuoksuu hyvälle ja näyttää myös :) 
Siivet liimasin tummansinisiin korttipohjiin ja koristukseksi laitoin vielä timanttitarroja tuomaan hieman säihkettä. Clas Ohlsonilta ostin kirjainleimasimet joilla painoin kortteihin tekstit. Leimasimet onkin todella kätevät ja olen niillä ehtinyt jo vaikka mitä tuunailemaan. Toisella puolella leimasinta iso kirjain ja toisella pieni. Leimasimen mukana tuli pieni mustetyyny jossa punaista, mustaa, sinistä ja vihreää mustetta.
Mutta toivon kaikille säkkikaupalla intoa ja tunteenpaloa joulun valmisteluihin :)
Ps. Ideoita mistä haluaisitte juttuja saa ehdottaa!

Kommentit

  1. Psst, ennen kuin pajailet enemmän, niin "jouluiloa" on yhdyssana... :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että asian huomasit... valmiissa korteissa lukee joulun iloa. N kirjain oli teko hetkellä kadoksissa. Joulun iloa on vissiin sit erikseen vai ;)Joten pajailu jatkukoot.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kortteihin joulurunoja

Runoja joulukortteihin

DIY ; tonttu voiveitsi